Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Chef Ramsay's Bolognaise Sauce

Η σως μπολονέζ χρησιμεύει σε πολλές συνταγές, όπως στο παστίτσιο, στα μακαρόνια με κιμά (που εμείς οι Έλληνες τα φτιάχνουμε επιεικώς απαράδεκτα), και φυσικά στα λαζάνια. Μια σωστά μαγειρεμένη σως μπολονέζ (όπως αυτή η εξαιρετική συνταγή του Gordon Ramsay) κάνει πραγματικά τη διαφορά στα παραπάνω πιάτα! Αφού την δοκιμάσετε, είμαι σίγουρη ότι δεν θα μαγειρέψετε τον κιμά για μακαρόνια μόνο με συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας, κρεμμύδι και αλατοπίπερο (μπλιαξ).
http://www.youtube.com/watch?v=Sk_CGtA4HIY

Δείτε το παραπάνω βίντεο. Για απορίες, γράψτε σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλιά σας :)